x

مرکز تحقیقات مدیریت و اقتصاد سلامت با توجه به رسالت خود در راستای سیاست‌های کلان سلامت کشور  و با بهره‌مندی از تخصص و تعهد پژوهشگران کارآمد و خلاق، به‌کارگیری علوم و دانش روز و ایجاد همکاری‌های بین بخشی با سایر مراکز دانشگاهی، تحقیقاتی و صنعتی، و تولید شواهد موردنیاز برای تصمیم‌گیری آگاه از شواهد در مدیریت نظام سلامت در سطح کشور و دانشگاه، سلسله نشست‌های هم‌اندیشی «عصرانه داغ سلامت» را با همکاری و مشارکت کمیته تحقیقات دانشجویان وحمایت دانشکده مدیریت و اطلاع‌رسانی پزشکی با دعوت از اساتید، محققان، دانشجویان و صاحب‌نظران داخل و خارج از کشور برگزار می‌نماید.

ازهمه پژوهشگران و علاقمندان دعوت می‌شود با حضور در این نشست(حضوری -مجازی)  و اشتراک گذاری دانش، تجربه و پیشنهادهای خود در زمینه مباحث سلامت به غنای آن بیفزایید.

شماره جلسه: سی و هشتم

موضوع سلسله نشست ها: علم اقتصاد سلامت در ایران: از گذشته تا آینده

موضوع این نشست: علم اقتصاد سلامت - چالش‌های آموزشی

عناوین سخنرانی‌ها: تعریف نقش، تحلیل وظایف و چارچوب صلاحیت‌های فارغ‌التحصیلان رشته اقتصاد سلامت- کفایت کوریکولوم آموزشی جدید اقتصاد سلامت در توانمندسازی فارغ‌التحصیلان رشته- آموزش اقتصاد سلامت از نگاه دانشجویان رشته اقتصاد سلامت