در حاشیه «دومین کنفرانس بین المللی توسعه کسب و کار با رویکرد شرکت های دانش بنیان صنعت و سلامت» رویداد بازار ایده (Idea Market) با هدف جذب ایده های جدید استارتاپ ها و شرکت های دانش بنیان بخش صنعت و سلامت و کلیه افرادصاحب تفکرات جدید و ارایه آن به سرمایه گذاران  و کارآفرینان برگزارمی شود.
افراد و شرکت های متقاضی می توانند طرح ها و ایده های نو خود را براساس فرمت موجود در فایل زیر تکمیل  و با ذکر مشخصات فردی یا شرکت تا تاریخ  چهاردهم آذرماه 1402 به نشانی ایمیل hmerc@mui.ac.ir ارسال نمایند.

ایده ها بررسی و پس از کارشناسی و داوری، نتیجه تا 25 آذرماه به نشانی صاحب فرآیند ارسال و در سامانه کنفرانس قرارمی گیرد.

زمان برگزاری ایده شو: تاریخ 29 آذرماه 1402 ساعت 17

مکان: تالار لقمان از مجموعه سالن های همایش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

نشانی دبیر خانه: اصفهان ، هزارجریب، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، مرکزتحقیقات مدیریت و اقتصاد سلامت

شماره تلفن پاسخگویی : 03137925199 از ساعت 8 تا 14