برگزاری سی وششمین نشست عصرانه داغ سلامت با موضوع « اقتصاد رفتاری و کاربرد آن در سیاست گذاری و مدیریت سلامت»

سی و ششمین جلسه از سلسله نشست‌های هم‌اندیشی "عصرانه داغ سلامت" که  توسط مرکز تحقیقات مدیریت و اقتصاد سلامت با همکاری کمیته تحقیقات دانشجویان، مجموعه مراکز تحقیقاتی دانشکده مدیریت و اطلاع‌رسانی پزشکی و حمایت معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان  و مشارکت اساتید، محققان، دانشجویان و صاحب‌نظران داخل و خارج از کشور در تاریخ دوشنبه 8 خرداد ماه 1402 از ساعت 15 تا 18 در تالار اصفهان  با حضور دکتر مصطفی نصر اصفهانی،پژوهشگر اقتصاد رفتاری- اقتصاد مالی برگزارشد.

سخنران با تشریح « فلسفه و چرایی اقتصاد رفتاری و کاربرد آن در سیاست گذاری و مدیریت سلامت» پرداخته و در این راستا تعدادی از کتاب های نگارش شده  در حوزه اقتصاد رفتاری را نیز به حاضران معرفی کردند.

در پایان شرکت کنندگان با  پرسش و پاسخ به بحث و نقد موضوع  پرداختند.

لازم به ذکر است این سلسله نشست ها در ارتباط با مسائل  روز سلامت در دوشنبه های پایانی هر ماه برگزار می شود.