برگزاری «چهلمین نشست عصرانه داغ سلامت» هم زمان با «گردهمایی اساتید اقتصاد سلامت»

اولین «گردهمایی یک روزه اساتید اقتصاد سلامت کشور و چهلمین عصرانه داغ سلامت» روز دوشنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۲ به همت مرکز تحقیقات مدیریت و اقتصاد سلامت دانشکده مدیریت و اطلاع‌رسانی پزشکی، معاونت آموزشی و مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی در تالار شهید دکتر بهشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد. در این نشست علمی و تخصصی، رئیس محترم دانشگاه علوم پزشکی اصفهان جناب آقای دکتر شیرانی ضمن عرض خیر مقدم به مدعوین و اساتید اقتصاد سلامت کشور و روسا و مدیران مراکز آموزشی درمانی استان اصفهان، در مورد اهمیت اقتصاد سلامت و نقش آن در بهبود  کیفیت ارایه خدمات بهداشتی درمانی در مراکز بهداشتی درمانی و بیمارستان‌های کشور مطالبی را مطرح نمودند. در ادامه آقای دکتر محمدرضا رضایتمند دانشیار اقتصاد سلامت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و رئیس مرکز تحقیقات مدیریت و اقتصاد سلامت به ارائه گزارش تحقیقاتی تحلیل روند ۱۰ ساله هزینه و درآمد بیمارستان‌های منتخب دانشگاه علوم پزشکی اصفهان پرداختند. سپس از دو کتاب تاخیص شده از گزارش های برگزاری ۴۰ نشست عصرانه داغ سلامت با عنوان‌های« عصرانه داغ سلامت با طعم پزشکی خانواده» و «عصرانه داغ سلامت با طعم تجربیات کووید ۱۹» رونمایی شد. در بخش دم برنامه ها  پنل تخصصی «بررسی جایگاه بروندادهای آموزشی و پژوهشی رشته اقتصاد سلامت» با حضور دکتر غلامرضا حسن زاده دبیر شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی وزارت بهداشت ، دکتر علی اکبری ساری رئیس موسسه ملی تحقیقات سلامت و رئیس بورد مدیریت خدمات بهداشتی درمانی و اقتصاد سلامت و جناب آقای دکتر بارونی سرپرست مدیریت شبکه وزارت بهداشت و با مشارکت اساتید و متخصصان در مورد ترجمان دانش و بروندادها و تاثیرات رویکرد علمی اقتصاد سلامت در حوزه‌های آموزشی، پژوهشی و اجرایی حوزه سلامت مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. پایان بخش برنامه صبح، مراسم تقدیر از فعالین برگزاری سلسله نشست‌های عصرانه داغ سلامت برگزارشد . در برنامه عصر نشست، اساتید اقتصاد سلامت کشور به هم‌اندیشی در مورد جایگاه و چالش‌های پیش روی رشته اقتصاد سلامت پرداختند و بند هایی از قطع نامه نهایی این گردهمایی برای تداوم برگزاری جلسات در سال های بعد و آینده رشته  را مورد بحث و رای گیری و مصوب نمودند.