نشست نهم عصرانه داغ سلامت(نگاهی به پروژه پرونده الکترونیک سلامت)

• ي, ۱۳۹۸/۰۹/۱۷ - ۱۰:۴۶

موضوع جلسه: نگاهی به پروژه پرونده الکترونیک سلامت ایران

مدعو ویژه: دکترناصر قدیری، مشاور رئیس دانشگاه و سرپرست مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، دکترای کامپیوتر، دانشیار  دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه صنعتی اصفهان

دوره مدیریت عمومی در بیمارستان های غیر دولتی

• ي, ۱۳۹۸/۰۹/۱۷ - ۱۰:۲۳

با توجه به اهمیت موضوع اعتباربخشی و پیوند آن با کیفیت ارایه خدمات و رضایت بیماران، این دوره برگرفته ازسرفصل های تدوین شده سازمان جهانی بهداشت، دستورالعمل های مصوب وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و مؤسسه  عالی توسعه و تربیت مدیران نظام سلامت ایران تنظیم شده است.

سخنرانی علمی مروري بر جايزه نوبل اقتصاد ۲۰۱۹

• ش, ۱۳۹۸/۰۹/۰۲ - ۱۴:۵۶

مراکز تحقیقات مدیریت و اقتصاد سلامت و  عوامل اجتماعی مؤثر بر سلامت دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی برگزار می کنند:

((مروري بر جايزه نوبل اقتصاد ۲۰۱۹))  رويکرد تجربي براي کاهش فقر جهاني Experimental Approach to Alleviating Global Poverty

مدیریت اسلامی ایرانی در نظام سلامت و بزرگداشت استاد شهید حریرچیان

• س, ۱۳۹۸/۰۷/۳۰ - ۱۲:۳۴

همایش مدیریت اسلامی ایرانی در نظام سلامت و بزرگداشت دهمین سالگرد شهادت استاد سیدمهران حریرچیان در تاریخ چهارشنبه اول آبان ماه ۱۳۹۸ از ساعت ۸ تا ۱۲ در تالار اصفهان همجوار دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی برگزار می شود. از علاقنمندان برای شرکت در این  همایش دعوت بعمل می آید.

صفحه‌ها

سلسله نشست های عصرانه داغ سلامت

وب سایت: https://hmerc.mui.ac.ir/‎   ایمیل:   hmerc@mui.ac.ir

تلفن : ۳۷۹۲۵۱۵۷-۰۳۱                              کد پستی: ۸۱۷۴۶۷۳۴۶۱