ثبت نام در کارگاه ها

به سامانه ثبت نام در کارگاههای آموزشی مرکز خوش آمدید.

لطفا به نکات زیر دقت نمایید:

- ثبت نام در کارگاههای مرکز فقط از طریق همین سامانه انجام می پذیرید.

- اولویت با متقاضیانی است که ثبت نام قطعی و واریز وجه را بطور کامل انجام داده باشند.

- حداقل تعداد برا برگزاری کارگاه ثبت نام ۲۰ و حداکثر ۳۰ نفراست.

- در صورت برگزار نشدن کارگارگاه به هر دلیل اطلاع رسانی به متقاضیان حداکثر تا روز اداری قبل از برگزاری انجام می شود.

- لازم است برای اطمینان از ثبت نام و تشکیل کارگاه تا ۲ روز قبل از برگزاری با شماره ۰۳۱۳۷۹۲۵۱۵۷ تماس گرفته شود.

- در صورت برگزار نشدن یا ثبت نام بیش از ظرفیت با نظر متقاضی وی در کارگاههای بعدی در اولویت خواهد بود.

- متقاضی لازم است هزینه ثبت نام را فقط از طریق بانک رفاه به حساب شماره ۲۱۳۸۳۱۰۲۸۵۰۰۵ با کد شناسه ۳۱۶۸۳۱۰۲۸۵۰۰۵۰۴۴۲ نزد بانک رفاه به نام درآمدهای دانشکده مدیریت و و اطلاع رسانی پزشکی واریز و اصل رسید را در روز حضور ارایه نماید.

- با توجه به اینکه درحال حاضر واریز وجه فقط از طریق بانک امکان پذیر است. در ثبت شماره حساب و شناسه دقت شود چون امکان برگشت واریز وجود ندارد.

- درصورتی که متقاضی به هردلیل از حضور در کارگاه معذور باشد مبلغ ثبت نام قابل برگشت نیست.

-هزینه این کارگاه ۴۰۰۰۰۰ ریال است که برای دانشجویان با کارت دانشجویی معتبر ۵۰% تخفیف لحاظ می شود.

-داشتن رایانه همراه(لپ تاپ)الزامی است.

- صدور گواهی منوط به حضور منظم و کامل متقاضی در جلسات می باشد.