برگزاری اولین جلسه اعضای مرکز تحقیقات مدیریت و اقتصاد سلامت در سال 1403

اولین جلسه اعضای مرکز تحقیقات مدیریت و اقتصاد سلامت در سال 1403، در تاریخ یکشنبه 16 اردیبهشت ساعت از  12:30تا 14 برگزار شد. در این جلسه پس از تلاوت آیاتی از کلام الله مجید، آقای دکتر رضایتمند رئیس مرکز به توضیح و تشریح اهداف برگزاری این جلسه پرداختند. سپس معاون پژوهشی مرکز، خانم دکتر رحیمی گزارشی از عملکرد مرکز در سال 1402و نتایج «ارزشیابی سالیانه وزارتی و رشد شاخص Z مرکز در سال 1401» و تخصیص پژوهانه تشویقی به مرکز و  همچنین ارتقاء رتبه «ارزیابی کیفی دو سالانه مرکز» از رتبه دوم به رتبه اول  در سال 1402در بین مراکز تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و تفویض اختیار تصویب طرح های پژوهشی تا سقف 400 ملیون ریال به مرکز را اعلام و به اعضا تبریک گفتند. در این جلسه «برنامه استراتژیک سوم مرکز برای سال 1403 تا 1407» که براساس برنامه استراتژیک سوم دانشگاه و معاونت تحقیقات و فناوری تدوین شده است مطرح شد و پس از ارائه نظرات اصلاحی  اعضا به  تصویب رسید. در پایان  اعضا به ارایه پیشنهادهایی برای بهبود عملکرد مرکز در دستیابی به چشم انداز و اهداف این  برنامه در سال جاری پرداختند.